Een APK voor jouw website

Frames? 
Je hebt een website maar het loopt niet lekker. Het doel is om steeds meer klanten aan te trekken maar om de een of andere reden werkt het niet. Je bent benieuwd hoe dit komt en wilt er graag wat aan doen. Gelukkig ben je nu bij Knijbel terecht gekomen; wij kunnen je hierbij helpen. Knijbel kan je website beoordelen en consultancy geven op basis van de beoordeling. Er kan bij ons op locatie worden gewerkt en dan vindt er een gratis analyse plaats en hier komen verbeterpunten uit naar voren. Deze verbeterpunten kun je dan doorvoeren op je website zodat de website beter gaat presteren. Maar er zijn ook andere opties, je kunt namelijk ook Knijbel inschakelen om je website te verbeteren. Wij kunnen je huidige website eerst analyseren en de verbeterpunten aangeven. Vervolgens zullen wij alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat je website bijvoorbeeld beter gevonden wordt in de zoekmachines. Het kan ook zijn dat je content op de website niet aansluit bij de doelgroep of dat je website te langzaam is. Ook hier kan Knijbel op inspelen: wij staan altijd voor je klaar.

Website beoordelen en verbeteringen bespreken
Een website die niet lekker loopt of niet van deze tijd is, je wilt er liever niet aan denken. Maar het komt vaker voor dan je denkt. Veel websites zijn niet voorzien van de nieuwste technieken en consumenten merken dit snel op. Je wilt niet dat je klanten denken dat je hierin niet kunt investeren, je wilt juist dat je klanten verrast zijn van je website en graag terugkeren naar je website. Een duidelijke website is daarom van belang. De content moet aansluiten bij de doelgroep en niet te moeilijk zijn. Een ander belangrijk aspect is dat je website gevonden moet worden in de zoekmachines, waarbij SEO een belangrijk aspect is. Knijbel kan je hierover adviseren en bekijken wat jouw website mist. Wij kunnen samen met jou kijken hoe je website succesvoller kan worden en daarom beoordelen we je website graag. De verbeteringen worden dan uitgebreid met je besproken zodat je weet wat er gedaan moet worden.

Verbeteringen door laten voeren door Knijbel
Je hebt te horen gekregen wat de verbeteringen zijn voor je website, maar nu is het tijd voor de volgende stap, het doorvoeren van de verbeteringen. Heb je hier geen tijd voor of beschik je niet over voldoende ervaring? Dan kun je Knijbel hier altijd voor inschakelen, want wij kunnen het op korte termijn voor je realiseren. Wij bespreken met jou wat we gaan doen en binnen welke tijd het wordt opgeleverd. Je weet precies waar je aan toe bent bij Knijbel en bent ervan verzekerd dat je een succesvolle website gaat krijgen. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, want wij staan klaar om je te helpen.

Thomas van der Bijl
CEO / co-founder

APK nodig?

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media

"Knijbel werkt snel, gedegen en flexibel. Dank voor het prettige samenwerken en al jullie creativiteit!"


Martijn van Hoek / Co-founder @ Smart.pr

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office