FHM500

For Him Magazine (FHM) brengt jaarlijks de legendarische FHM500 uit. De FHM500 is een online activatieplatform voor de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Van de befaamde modellen en tv-meisjes tot de knappe, onbekende vloggers, bloggers en Instagrambeauty’s.

De FHM500 is er niet alleen voor bekend, maar vooral ook voor onbekend schoon. Jij bepaalt hoe de lijst tot stand komt. Invloed uitoefenen doe je door te stemmen via Facebook, WhatsApp, Twitter en Instragram op je favoriet en door eindeloos de Versus te spelen op de homepage. Het aantal stemmen op de profielen, de resultaten uit de versus en keuze van de redactie zijn de drie pijlers die de uiteindelijke ranking van de FHM500 bepalen.

Briefing
De uitdaging voor het FHM500 platform is veelzijdig. Naast veel verkeer (80.000 hits per minuut), moet de website fraude ongevoelig zijn, en unanieme ervaringen bieden aan een doelgroep (16 tot en met 35) welke veelal op een mobiel te vinden zijn. Daarbij dient de hoofdsponsor van de FHM500 aanwezig te zijn door middel van advertenties en banners, zonder dat deze geblokkeerd worden door AdBlockers.

Ook is het van belang dat de beheerders van de FHM500 de constante stroom van knappe dames goed en eenvoudig kunnen beheren.

Resultaten

Gebruikers actiever maken
Knijbel heeft voor de FHM500 een veelzijdig platform ontworpen en opgeleverd, waar gebruikers (gemiddeld) tot wel dertig minuten op verbleven. Daarbij zijn er ongeveer anderhalf miljoen impressies voor de hoofdsponsor gegenereerd door vierhonderdvijftigduizend bezoekers. In totaal zijn er bijna twee miljoen vrouwen bekeken, en is Kim Feenstra de winnaar van de FHM500 2016 geworden.

Veiligheid van het platform
Ook was veiligheid bij dit platform weer een belangrijk onderwerp, de website is beveiligd tegen treiteraanvallen, en zijn de 2000 inzendingen voor nieuw klikmateriaal automatisch gecontroleerd en bewaard gebleven.

Jan Kras
CCO / co-founder

Bekijk volgende case

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media