Gratis geld

Gratis geld bestaat niet, toch? Wij denken dat het welzeker mogelijk is. Knijbel doet niets liever dan tegen de gevestigde orde aan trappen. Waar anderen voor het snelle geld gaan door van project naar project te hoppen, doen wij geen ‘hit and runs’. Geen eenmalige opdrachten voor ons.

We kijken liever hoe we samen business kunnen ontwikkelen. Bestaande relaties duurzamer uitwerken, dat doen we graag. Wij hebben het liefst dat onze verbintenis lang en sterk is. Dit heeft alleen maar voordelen: voor ons een zekerheid op werk en voor jou een garantie dat het werk goed gebeurt. Win-win toch? Hoe gaat dit in z’n werk?

Ieder bedrijf, organisatie of ondernemer heeft (online) doelen: het verkopen van een product, relevante opdrachten binnenhalen, naamsbekendheid of gewoon net wat extra bereik. Hoe dan ook, deze doelen zijn altijd meet- en benaderbaar. Je kunt ze tellen, meten en volgen. Welke doelstellingen je ook hebt. We analyseren hoe het nu gaat en berekenen kosteloos hoe en in welke mate we je (online) successen in de toekomst kunnen vergroten.

messen

Oplappen
Laten we dit even praktisch maken in een voorbeeld. Je hebt een webwinkel in betaalbare consumentenproducten, neem smartphonehoesjes. Knijbel komt met een plan van aanpak over hoe de verkoop ervan beter kan. Hierbij geldt: het doel heiligt de middelen. We kunnen het op meerdere manieren aanvliegen; het bijwerken van je webshop, a/b testen, online adverteren, verschillende landingspagina’s maken en nog wel honderden andere manieren. Dit noemen wij ‘oplap’-methodes. Je maakt een bestaande website beter. Werkt in principe altijd. Toch hebben wij vaak het idee dat het toch beter kan. Je kan oplappen wat je wilt maar we blijven te vaak tegen restricties aanlopen, waardoor het onderste nog niet uit de kan gehaald kan worden.

Zakmes
Naast oplappen, is er nog een optie. Het Zwitsers zakmes onder online performance. Een manier die de opdrachtgever geen risico oplevert. Je betaalt hier niet direct voor, je hoeft niets uit te denken, maar het gaat je wel geld opleveren. Het enige wat Knijbel daarvoor nodig heeft is jouw vertrouwen in ons en (wellicht het moeilijkste): het vermogen om zaken uit handen te durven te geven. Dit kind uit onze relatie noemen we Pro-Knijbel-Deo [andere naam, we werken namelijk niet gratis].

We werken dagelijks aan het gehele spectrum van online performance, we doen ons best op de hoogte te blijven van de laatste technieken en methoden. Waarom zouden we dat gehele scala aan expertises niet voor je gebruiken? Kortom: we behalen jouw doel met onze visie en kennis.

Vrijheid
Wil je meer leads, dan zorgen wij voor een geoptimaliseerde website met veel relevante artikelen. Wil je meer verkopen, dan zorgen wij voor een turbo webshop. Nogmaals, het doel heiligt de middelen. Als jij maar betere resultaten boekt. Als tegenprestatie geef jij ons veel vrijheid, maar bepalen we uiteraard samen de speelruimte.

Whats in it for Knijbel?
Het team van Knijbel zo af en toe ook eens wat eten, drinken en successen vieren. Je betaalt dus per gerealiseerde lead, of per verkocht product. Voor de rest betaal je helemaal nergens voor. En dat is het onderscheid tussen Knijbel en onze concurrenten. Wij streven voor goede online performance, omdat wij hier uiteindelijk ook weer beter van worden. Laat hit and runs alsjeblieft in GTA V. Onze concurrenten gaan voor een eenmalige factuur, wij gaan er voor veel meer. Jouw online succes is namelijk ook dat van ons.

Thomas van der Bijl
CEO / co-founder

Durf jij het aan?

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office