Stage – Webdeveloper

Wil je (afstudeer)stagelopen bij een jong en informeel allround online performance bureau in een van de mooiste kantoren in hartje Amsterdam? Ben je niet vies van verantwoordelijkheden en zijn jouw developskills top-notch?

Dan zijn we hard op zoek naar jou!

Knijbel is op zoek naar een gemotiveerde en slimme (front-end) webdeveloper die ons developmentteam komt versterken. Je komt te werken bij een snelgroeiend online marketingbureau dat hard aan de weg timmert en uiteenlopende klanten bedient.

Als stagiair(e) (m/v) bij Knijbel ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van hele diverse producten voor onze klanten; zoals websites, platforms en templates. Als klap op de vuurpeil zul je begeleid worden door onze eigen Joren!

95cdfeef

 

Wat vragen we van je?

  • Kennis van HTML en CSS
  • Affiniteit met WordPress en/of de wil om een WordPress-koning te worden
  • Basiskennis van Javascript/JQuery
  • Liefde voor avocado’s
  • HBO of WO denkniveau
  • Allround awesomeness

Klinkt goed, toch? Mail naar joren@knijbel.nl

Op zoek naar een leuke stage?

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media