Oilily

Het Nederlandse modehuis Oilily is in veel huishoudens bekend. Het was het eerste merk dat het kind centraal plaatste in het creatieve proces en dat doen ze op de dag van vandaag nog steeds. De opvallende stijl van Oilily herken je direct en is ook voor dames beschikbaar. Oilily staat garant voor creativiteit in de kast van vrouwen en kinderen.

Briefing
De bestaande Oilily-websites sloten niet aan op de gekozen richting voor het nieuwe Oilily. Websites? Juist. Een webshop én een website. Hoog tijd om deze samen te voegen. Daarnaast was de webshop verouderd, terwijl de verkoop van kleding voornamelijk online gebeurt. Om voor meer verkoop ze zorgen moest de webshop dus foutloos en snel werken. Aan Knijbel de taak om een design te maken waarmee Oilily verder kan groeien!

Door de compleet vernieuwde navigatie is het lastig om de weg kwijt te raken op de website van Oilily. Alle designkeuzes zijn gemaakt met in het achterhoofd één doel: verkoop op een prettige manier stimuleren. Dat merk je gelijk als je de website bezoekt. Knijbel heeft twee losse websites samengevoegd tot één goedwerkend exemplaar. Oilily is klaar voor de toekomst!

Jan Kras
CCO / co-founder

Bekijk volgende case

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media