Smart.pr

Smart.pr is een slimme en simpele softwaretool voor PR- en communicatieprofessionals. Het doel? Persoonlijker, makkelijker en effectiever persberichten versturen.

Case
Gebruikers van Smart.pr hebben de behoefte persberichten volledig in hun eigen huisstijl vorm te geven. Op deze manier ontstaat er geen twijfel over wie de afzender is en of het bericht wel legitiem is. Het hoofddoel? Zorgen dat de persberichten geopend en gelezen worden en uiteindelijk gepubliceerd worden.

Oplossing
Knijbel is hofleverancier van deze op maat gemaakte sjablonen. Voor KLM, Philips, Red Bull, Vodafone en ruim 200 andere klanten verzorgen wij het ontwerp en de ontwikkeling van email templates. De techniek achter email stamt nog uit 1995, dus testen we ons een ongeluk totdat ‘ie foutloos binnenkomt. Alles voor meer impact en betere publicatiecijfers.

smartpr
www.smart.pr

Jan Kras
CCO / co-founder

Ain't no mountain high enough

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office

"Knijbel werkt snel, gedegen en flexibel. Dank voor het prettige samenwerken en al jullie creativiteit!"


Martijn van Hoek / Co-founder @ Smart.pr

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media