Wat we doen

Knijbel is een hecht team van creatieve professionals in Amsterdam. Samen met onze opdrachtgevers maken we innovatieve producten die de wereld en het web telkens een beetje mooier maken. Bij ons ben je onder andere aan het goede adres voor website ontwikkeling, online performance of het ontwerpen van een nieuwe huisstijl.

Online Performance

Een oranje knop werkt inderdaad conversieverhogend. Ook het weglaten van een euroteken op je webshop brengt meer geld in het laatje. Hier is Knijbel goed in, het praktisch verbeteren van jouw online product. Door het toepassen van SEO (zoekmachine verbetering) en SEA (betaald adverteren), zorgen wij voor een hoger rendement en minder kosten.

Website ontwikkeling

Knijbel ontzorgt je rondom het proces van het opzetten van een (nieuwe) website. Als wij vanaf het eerste concept al meedenken, resulteert het zeker in een gaaf product. Onze kracht ligt in het versterken van jouw merk op een unieke manier.  Onze Joren schroomt overigens niet om gebruik te maken van waterdichte code en de laatste technieken. Je wilt toch een moderne website?

Waarom wij het doen

We leven om mooie dingen te maken die voor groei zorgen, levens makkelijker maken en meer diepgang creëren. Alleen mooi maken is niet genoeg. We streven naar werk dat actie uitlokt, resultaten boekt en de wereld om ons heen verandert.

Less is more
Onze producten en oplossingen zijn simpel, want simpel = duidelijk = begrijpelijk = uitvoerbaar. Dit concept heerst in elk aspect van ons bedrijf, van het kantoor tot de diensten die we leveren. Ook het design en de code houden we graag simpel en schoon.

Blijf leren
Wij moedigen ons team aan om te blijven leren: om passies na te streven, naar elkaar luisteren, nieuwe kennis op te doen op congressen, op blogs en zelfs ouderwets via boeken. Het belangrijkste? Blijf vragen stellen!

Ons kantoor
Open, helder en minimalistisch: onze werkruimte vertegenwoordigt ons bedrijf, de waarden en de esthetiek. We hebben ons kantoor zo ingericht dat we de samenwerking en creativiteit bevorderen. Kom eens langs om te kijken hoe dat in z’n werk gaat, dan zorgen wij ervoor dat het opgeruimd is!

Zien waar we mee bezig zijn?

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office