Wie we zijn

Maak kennis met de Knijbels. We zijn specialisten, geen generalisten.

 
 

Willemijn Dral

Projectmanager / Social

Willemijn, onze immer vrolijke en stressbestendige projectmanager. Zij houdt het overzicht, zorgt ervoor dat iedereen doet wat ‘ie moet doen en (af en toe) een slaatje eet. Iemand nog een kilootje Scrum?

 
 

Rick de Boer

SEA Specialist

Meten is weten. Minimale inzet, maximaal rendement. Van elke euro maakt hij er twee drie. Zomaar een paar wijsheden uit de koker van onze enige echte geoliede SEO- en SEA machine Rick de Boer.

 
 

Joren Frielink

CTO / co-founder

Joren is onze man die zich thuis voelt in de code. Joren leeft voor strakke git repositories en heeft een hekel aan niet uitgelijnde regels code. Uurtje over? Vraag hem eens naar zijn vintage Kia Pride, kan je lachen.

 
 

Wesley Bodijn

SEO Specialist

“Meta tags zijn het al lang niet meer!”, “Content is koning!” en “Méér inbound links!” Zomaar een paar grepen die Wesley door het kantoor gooit als hij even opkijkt van Google Search Console of een Feyenoord wedstrijd.

 
 
Thomas Thomas

Thomas van der Bijl

CEO / co-founder

Gemist gesprek van ons? Grote kans dat het Thomas was. Naast het spelen van de grote baas, zorgt hij ervoor dat de rest van het dreamteam iets om handen heeft. Niet lullen maar poetsen zoals hij dat zo mooi verwoordt.

 
 

Jan Kras

CCO / co-founder

Jan weet precies hoe een design eruit moet zien en maakt dat met overtuiging en passie duidelijk. Even geen pixels aan het pushen? Dan doet hij heel overtuigend het geluid van zijn motor na: BBWWWAAAAAA!

Wat we doen.

Onze skills zijn specifiek en verfijnd. Met onze mensen en middelen maken wij digitale producten voor merken die heel groot willen worden.

 

Waarom we het doen.

We leven om mooie dingen te maken die voor groei zorgen, levens makkelijker maken en meer diepgang creëren. Alleen mooi maken is niet genoeg. We streven naar werk dat actie uitlokt, resultaten boekt en de wereld om ons heen verandert.

Joren, gefeliciteerd met je *kuch* nieuwe KIA!

Trofeeën

Ben jij ons nieuwe talent?

"Knijbel werkt snel, gedegen en flexibel. Dank voor het prettige samenwerken en al jullie creativiteit!"


Martijn van Hoek / Co-founder @ Smart.pr

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office