WordPress training

Heb je daar een plugin voor?
Wil je graag meer leren over bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je bij Knijbel aan het juiste adres. Wij geven namelijk (WordPress) trainingen en hierbij kunnen wij de basis en veel verborgen knoppen/features van WordPress uitleggen. Het is fijn als je uitleg krijgt over WordPress, want hierdoor kun je direct vragen stellen als je zelf ergens tegenaan loopt. Je kunt ook elders een handleiding downloaden, maar dan kun je de belangrijk vragen die bij jou spelen niet stellen. Door een training te volgen ben je met een groep, je leert van elkaar en je vragen kunnen meteen worden beantwoord zodat je op je werk of thuis weer verder kunt. Trainingen geven je daardoor een groot aantal voordelen. Neem deel aan een van onze trainingen om WordPress nog beter in te zetten.

WordPress training op locatie
Knijbel heeft de mogelijkheid om trainingen op locatie aan te bieden bij bijvoorbeeld bedrijven. Wij leggen dan graag aan alle medewerkers uit hoe de huidige WordPress website werkt. Hierdoor kunnen meerdere medewerkers van een bedrijf de website beheren en nieuws toevoegen wanneer dit relevant is. Binnen het bedrijfsleven is het belangrijk dat je je consumenten op de hoogte houdt van de laatste vorderingen en nieuwtjes. Dit kan eenvoudig bij worden gehouden met WordPress, maar dan is een korte training wel aan te bevelen. Hierdoor weet je precies welke mogelijkheden je met WordPress hebt en dit geeft je een goed beeld van wat je met jouw (bedrijfs)website kunt doen.

Aanbod trainingen
Knijbel heeft een groot aanbod aan (WordPress) trainingen voor jou en de groep klaarstaan. Je kunt altijd vragen welke opties er zijn voor de komende tijd. Zo kun je alles te weten komen over WordPress en andere aspecten die van belang zijn om je website te onderhouden. Als je voor je werknemers een training wilt boeken, dan kun je altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat wij jou en je team te bieden hebben.

Afspraak maken over trainingen
Op zoek naar een professionele training over WordPress of online marketing? Dan staat Knijbel altijd voor jou klaar en kun je eenvoudig bij ons een training boeken. Hierbij zal er gevraagd worden voor welke groep de training is bedoeld: is het voor beginners of gevorderden; en is het voor particulieren die graag zelf meer over WordPress willen leren of juist een training met zakelijke aard voor jouw bedrijf? Als je ons voorziet van deze informatie kunnen wij je een passend aanbod doen. De trainingen die worden aangeboden door Knijbel zijn geen standaard trainingen. Er wordt altijd gekeken naar het niveau van de groep en daar wordt de training op afgestemd. Er kan bij Knijbel geheel vrijblijvend een offerte op worden gevraagd voor de (WordPress)trainingen en dan kunnen deze trainingen op korte termijn worden gepland. Wij kijken er naar uit om jou en je team te adviseren en de vragen te beantwoorden zodat je weer vol goede moed aan de slag kunt. Een website is namelijk een visitekaartje voor het bedrijf in deze tijd, je wilt dit op de juiste manier uitstralen naar huidige en nieuwe klanten. Kies daarom voor Knijbel, want wij staan voor je klaar.

Thomas van der Bijl
CEO / co-founder

Maak kennis met ons

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office

"Knijbel werkt snel, gedegen en flexibel. Dank voor het prettige samenwerken en al jullie creativiteit!"


Martijn van Hoek / Co-founder @ Smart.pr

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media