Zoekmachine advertenties

Een keer naar Zalando, en dan de rest van het jaar naar schoenen advertenties kijken. Het werkt! 
Jouw doelgroep gebruikt zoektermen in zoekmachine Google om te zoeken naar producten en diensten die jij via jouw website aanbiedt. Via het advertentienetwerk van Google Adwords kun je met jouw website prominent bovenaan de zoekresultaten staan en de doelgroep beter bereiken. Met een zorgvuldig opgestelde advertentiecampagne is het mogelijk om de gewenste doelgroep op de beste manier te bereiken en de kosten laag te houden. Knijbel kan de campagnes voor Google volledig voor jouw website opzetten en wij houden hierbij rekening met zoekwoorden die de doelgroep gebruikt, de pagina’s waar de bezoekers op moeten landen en de factoren die invloed hebben op het feit of de bezoeker producten/diensten afneemt.

Mogelijkheden met SEA
De doelgroep zoekt via Google met talloze zoektermen naar producten en diensten. Op de pagina met zoekresultaten voor deze zoekterm staan een groot aantal websites, waaronder jouw concurrenten. Het is belangrijk om tussen de zoekresultaten op te vallen om zo meer bezoekers op jouw website te krijgen. Eenmaal op de website kunnen de bezoekers omgezet worden naar klant. Hierbij is van groot belang dat de bezoekers op de juiste pagina terechtkomen. Wanneer iemand zoekt naar advertentiemogelijkheden via SEA dan moeten zij bij ons op deze pagina terechtkomen en niet op onze hoofdpagina. Voor jouw website en pagina’s geldt hetzelfde.

Mogelijkheden bij de doelgroep
Er kan via Adwords op verschillende manieren worden geadverteerd. Het is mogelijk om in de zoekresultaten van Google te adverteren en er kan via het Display-netwerk worden geadverteerd. Dit houdt in dat advertenties voor jouw website op duizenden websites te zien zijn. Verkoop je stofzuigers dan wordt jouw advertentie getoond op honderden webpagina’s die over stofzuigers gaan. Je bereikt zo zeer gericht de doelgroep en vergroot hiermee de kans dat iemand jouw website bezoekt en een product koopt. Dit proces nemen wij graag volledig uit handen om zo maximaal resultaat uit de advertentiecampagnes te halen.

Voordelen SEA
Bij advertenties in Google en in het Display-netwerk betaal je alleen wanneer iemand op de advertentie klikt. Je kunt daarbij ook een maximaal budget per dag en per klik instellen. Wij stellen graag budgetgerichte advertentiecampagnes voor jou op en zullen op basis van resultaten de campagne steeds verder optimaliseren. Zo verlagen wij de verdere advertentiekosten en zorgen er ook voor dat er meer resultaat uit iedere klik kan worden gehaald. Je betaalt ons een maandelijks bedrag voor het onderhouden van de advertentiecampagnes zodat deze campagnes zo veel mogelijk resultaat opleveren. Door te focussen op de meest interessante bezoekers wordt het advertentiebudget optimaal ingezet.

Knijbel helpt bij SEA
Wij beschikken over de benodigde ervaring om nieuwe SEA-campagnes op te zetten en te verbeteren. Knijbel kijkt daarom graag welke mogelijkheden er voor jouw website zijn om deze beter onder de aandacht van de doelgroep te krijgen via zoekopdrachten in Google en in online advertenties op duizenden Nederlandse websites.
_IMG1974

Rick de Boer
SEA Specialist

Een APK voor jouw website

"Knijbel heeft reeds meerdere projecten voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niets is een probleem en alles wordt binnen no-time zeer secuur opgeleverd. Kortom, een betrouwbare partij die zeer kundig is op een breed online vlak."


Geert Doek / Managing Director @ Towel Media

"Knijbel is top! Fijn om mee te werken, flexibel, duidelijk en relaxed. Knijbel heeft voor e-office een complex ontwerp weten te realiseren in een WordPress-site om trots op te zijn."


Marianne van der Valk / Marketing manager @ e-office